Kinderopvang Klein & Fijn Someren kleinschalige gastouderopvang

kleinschalige, flexibele, professionele gastouder-opvang in Someren

Wie ben ik?


Even voorstellen:

Mijn naam is Els Vervlossen. Ik ben 39 jaar en geboren en getogen in Someren. Ik ben getrouwd met Jakko en samen hebben wij 2 kinderen. Tijs van 12 jaar en Iris van 9 jaar. We hebben geen huisdieren, alleen een zoetwateraquarium met allerlei vissen in de woonkamer. 

Werkervaring:

Na mijn opleiding Sociaal Pedagogisch Werk niveau 4, ben ik in de kinderopvang gaan werken. Eerst als flexkracht, maar al snel kreeg ik een vaste baan in Eindhoven op een babygroep van een kinderdagverblijf. Ik heb ruim 12 jaar op de babygroep gewerkt met kinderen van 0 tot 2 jaar. Daarna heb ik ruim 1 1/2 jaar op een peutergroep gewerkt, met kinderen van 2 tot 4 jaar. Ook heb ik regelmatig op een BSO groep gewerkt. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen van alle leeftijden.

Hobby’s:

In mijn vrije tijd speel ik tenorsaxofoon bij Prinselijke Hofkapel De Meerpoel. Muziek is dan ook een belangrijk onderdeel in mijn dagelijkse routine met de kinderen. Ik vind het ontzettend leuk om met ze te zingen, te dansen, naar muziek te luisteren en muziek te maken. Verder ben ik graag creatief bezig op allerlei verschillende manieren. Ook dit zie je terug in mijn werk met de kinderen. Ik laat ze graag kennis maken met verschillende knutselmaterialen en spelletjes, passend bij hun ontwikkelingfase.