Kinderopvang Klein & Fijn Someren kleinschalige gastouderopvang

kleinschalige, flexibele, professionele gastouder-opvang in Someren

Over Klein & Fijn

Kinderopvang Klein & Fijn biedt kleinschalige, professionele en flexibele kinderopvang in een rijke speel- leeromgeving, afgestemd op de leeftijd van uw kind(eren). Kinderopvang Klein & Fijn is gelegen in het centrum van Someren.

De opvang vindt plaats in de huiskamer, waardoor er een echt thuisgevoel gecreëerd wordt. De huiskamer is ruim, dus er is voor elke leeftijd voldoende plaats om te spelen. In de speelhoek is voor elke ontwikkelingsfase voldoende speelgoed aanwezig. Het aanbod van speelgoed wisselt regelmatig, hierdoor blijft er genoeg uitdaging om te leren en te ontdekken. Voor de allerkleinsten is er een box aanwezig, zodat ook zij, als ze daar behoefte aan hebben, in alle rust kunnen spelen.

20170726_152556

Eten, knutselen, kringactiviteiten en gezelschapsspelletjes vinden plaats aan de grote tafel, gezellig met z’n allen, maar uiteraard ook soms 1 op 1. Bij de tafel bevindt zich ook de themakast van Kiki. De invulling van de kast verandert elke maand, aansluitend bij het thema waar we op dat moment mee werken.

20150203_130407

 Er is op de begane grond een aparte slaapkamer gecreëerd, met hierin 2 kinderopvang stapelbedjes. Het slaapkamertje biedt plek voor 4 kindjes. Ook bevindt zich hier een verschoontafel. Ieder kindje krijgt zijn eigen mandje, waarin persoonlijke spulletjes gelegd kunnen worden.

slaapkamer

Kinderopvang Klein & Fijn beschikt over een ruime kindvriendelijke tuin, met een groot grasveld, een speeltoestel met schommel en glijbaan en volledig ingegraven trampoline. Er is daarnaast voldoende buitenspeelgoed aanwezig voor de kinderen om zich helemaal uit te kunnen leven.

10629467_372058599623702_96585729188883582_o

Met de bolderkar maken we heel veel leuke uitstapjes in de buurt. Naar het park, naar een speeltuintje, naar de winkel, naar de markt of gewoon even lekker wandelen. In de bolderkar kunnen kinderen van alle leeftijden vervoerd worden, door het gebruik van babyschalen en kinderzitjes. De bolderkar heeft een huif, waardoor we ook bij slecht weer gewoon naar buiten kunnen.20150203_101633

 

Post a Comment